Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
På menyen
Hvor leverer Adams
Slik fungerer det
Våre matkasser
Bærekraft
Kontakt oss
Bestill nå
Logg inn
Oppskrifter
Pastaretter
Pastaretter
20-30
Linguine og sprøstekt pepperoni med spansk tomatsaus, ruccola og pinjekjerner
20-30
Girasoli med smørdampet asparges og sommerkål, servert med kremet ostesaus og sprøstekt bacon
15-20
Kremet kjøttdeig og spinat med mezze maniche og cherrytomatsalat
20-30
Linguine og squash-spaghetti i mild ostesaus, servert med sprø kjøttdeig og spinat
15-20
Vegetar
Kremet linguine med bakte grønnsaker, servert med fetaost og rustikke multibrød
30-40
Svinefilet med steinsoppkremet pasta, servert med honningbakt eple, valnøtter og ostechips
25-35
Vegetar
Gratinert pastaform med plantebasert mince, servert med frisk råkost og sitronaioli
35-45
Sprøstekt gnocchi med gresskarkrem, grønnkål og pepperoni, servert med Grana Padano
20-30
Steinsoppkremet pasta med svinestrimler, squash og sopp, servert med syltet rødløk og ruccola
20-30
Laktosefri
Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
20-30
Skivet kyllingfilet og pasta casarecce i kremet paprikapesto, toppet med tomat
20-30
Vegetar
Honningglasserte grønnsaker servert med pepperrotkremet risoni
20-30
Tomatsuppe med tortelloni og egg, servert med sprøstekt bacon og varme brød
15-20
Laktosefri
Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette
20-30
Steinsoppravioli med sjampinjong i kremet spinatsaus, toppet med sprøstekt bacon og syrlig rødkål
15-20
Pastasalat med stekt kylling og bacon, paprikapestodressing, bløtkokte egg og urtekrutonger
35-45
Hjemmelaget lasagne med fersk timian, servert med ruccola- og cherrytomatsalat
25-35
Kremet pasta med kylling, purre og sitron, servert med grønnkålchips
15-20
Rask lasagne med frisk eplesalat
20-30
Krydderstekt svinekam med kremet sitronpasta, servert med ovnsbakte cherrytomater og brokkolini
15-20
Vegetar
Pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette
20-30
Laktosefri
Gnocchi med basilikumpesto, pepperonibakt paprika, multibrød og tomat- og ruccolasalat
20-30
Pasta i kremet soppsaus med spinat, stekt kjøttdeig og aromasopp, servert med ovnsbakt gresskar
15-20
Osteravioli i kremet saus med squash, tomat og bacon
15-20
Laktosefri
Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
35-45
Sprøstekt gnocchi med gresskarkrem, rosettkål og pepperoni, servert med Grana Padano
15-20
Laktosefri
Kyllingsalat med fullkornspasta, eple, curry- og mangodressing og sprøstekt bacon
20-30
Pasta i sitron- og kryddersmør med stekt kyllingbryst, ovnsbakt brokkoli, tomat og spinat
20-30
Stekt laksefilet med kremet sitronlinguine og lun rosenkålsalat med tranebær og sprø kjerner
20-30
Sous vide kyllingfilet med linguine i soppsaus, servert med stekte grønnsaker og ruccola
3