Gratinert ravioli med ricotta og spinat
tomatsaus og pepperoni, servert med ruccolasalat4.24 (99)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
Spinat
50 g
Tomatsaus
1 pakke
Bechamelsaus
250 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 933 kcal
- Fett:
- 58 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Tilbered raviolien som anvist på pakkene, og hell av vannet.
Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte raviolien i sausen. Legg spinaten i et lag over raviolien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i terninger, og bland sammen ruccolaen, tomatterningene og balsamicovinaigretten i en serveringsskål.
Vel bekomme!