Vegetar

Enten du er vegetarianer eller vil spise mer grønt er dette kassen for deg. Med Adams Vegetarkasse får du grønn og sunn matglede fra alle verdenshjørner.

 • Sesongens beste grønnsaker
 • Oppdag nye måter å lage vegetarmat på
 • Mettende og fristende vegetarretter fulle av smak

Se middager for andre uker i menyen her.

Bilde av matkasse

En vegetarisk matkasse fra Adams

Vår matkasse “Vegetar” er tilpasset deg som vil ha et vegetarisk kosthold. Vi har tilpasset ingredienser og oppskrifter på våre vegetariske matkasser så att de ikke inneholder kjøtt, fisk eller fugl och passer derfor deg som vil spise grønt og kjøttfritt.

Vegetarisk matkasse – Variert og næringsrikt

Har du et vegetarisk kosthold, er det viktig at måltidene er riktig satt sammen, slik at måltidene dekker næringsbehovet ditt. Samtidig skal måltidet være smakfullt. En vegetarisk matkasse inneholder et rikt utvalg grønnsaker og belgfrukter, og enkelte måltider inneholder melkeprodukter som for eksempel ost. Oppskriftene er enkle å følge med steg-for-steg instruksjoner.


Alle oppskriftene i vår vegetar matkasse er testet og satt sammen av profesjonelle kokker. På den måten er du sikret at smak og næringsinnhold er bra. Spiser man vegetarisk. er det spesielt viktig å få i seg proteiner siden man ikke spiser kjøtt eller fisk. Derfor inkluderer de fleste måltidene i vegetarkassen proteinrike belgfrukter, som for eksempel linser eller bønner. Råvarene er lokalproduserte og av utmerket kvalitet. En vegetarisk matkasse passer også utmerket for deg som ikke er vegetarianer, men som ønsker plantebaserte måltider innimellom.

Slik bestiller du vegetarkassen

 1. Velg meny, eller plukk de måltidene du vil selv.
 2. Legg inn antall personer matkassen er til.
 3. Velg for hvor mange uker du vil ha matkasse vegetar.
 4. Skriv inn postnummeret ditt og velg tidsrom for levering.
 5. Legg inn kontaktopplysningene dine og velg mellom ulike betalingsmetoder.

Matkasse vegetar kommer alltid med:

 • råvarer av utmerket kvalitet, som er produsert lokalt
 • enkle og smakfulle steg-for-steg oppskrifter
 • ingredienser som dekker næringsbehovet ved et vegetarisk kosthold
 • kostnadsfri levering rett hjem til deg


bild

bild

Matkasse vegetar – Klimavennlige måltider

Det er mange hensyn som skal tas for at måltider skal være klimavennlige. Vår vegetar matkasse er et godt eksempel på klimavennlige måltider. Så langt det er mulig, er råvarene vi benytter fra norske leverandører. Oppskriftene og råvarene er nøye tilpasset det antall personer vegetarkassen er tiltenkt, slik at du får mindre matsvinn. Når vegetar matasse i tillegg ikke inneholder mer plastinnpakninger enn høyst nødvendig, kan det nesten ikke bli bedre!