På menyen
Her ser du rettene du kan velge mellom hvis du har en av våre nye matkasser. Nye oppskrifter hver uke!

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Appelsin- og honningbakt laksefilet med chilikrydrede rotgrønnsaker og ingefær- og soyasmør

20-30
Vegetar
Laktosefri
Soya- og ingefærstekte eggenudler med spicy peanøtt- og koriandersalat og smilende egg

20-30
Laktosefri
Vegetar
Glutenfri
Linsesalat med avokado og mangosalsa, toppet med egg og mango- og currydressing

15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

25-35
Glutenfri
Laktosefri
Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus

15-20
Glutenfri
Laktosefri
Stekt seifilet med kokte poteter, dampet kål og grønne erter, servert med karriremulade

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Svinefilet med sauterte grønnsaker, fullkornsris og sjysaus

15-20
Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med kikerter, ris og salat, servert med mangochutney og yoghurt

15-20
Vegetar
Falafeler i nanbrød med myntesalat og tzatziki

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vietnamesisk biffsalat med syrlige grønnsaker, linser, mynte og peanøtter

25-35
Laktosefri
Glutenfri
Asiatisk biff-salat med spicy stekt ris, servert med mango, mynte og sesamdressing

20-30
Glutenfri
Laktosefri
Ovnsbakt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med rødvinssaus

35-45
Glutenfri
Laktosefri
Sitron- og peppermarinert kyllingbryst med kantarellrisotto og estragonsyltede rotgrønnsaker

15-20
Laktosefri
Glutenfri
Rice bowl med hoisinstekt kjøttdeig, vårløk, lettsyltet agurk, chilimajones og peanøtter

15-20
Glutenfri
Laktosefri
Kyllingbryst med appelsin- og timianbakte gulrøtter, kokte poteter og rødvinssaus