Glutenfri

Denne kassen er helt fri for gluten, men full av smak. Fantastiske råvarer og mye grønnsaker gjør at du kan spise deilige og inspirerende middager – garantert frie for gluten.

 • Ferske råvarer og mye grønnsaker
 • Inspirerende middager
 • Naturlig glutenfrie retter

Se middager for andre uker i menyen her.

Bilde av glutenfrie retter

Glutenfri matkasse fra Adams

Enten du har cøliaki, er intolerant, eller bare vil teste glutenfritt kosthold, passer vår glutenfrie matkasse for deg. Vi hos Adams Matkasse har satt sammen smakfulle og ernæringsriktige måltider uten gluten, slik at du kan lage god mat uten å tenke på om maten inneholder gluten eller ikke. Her er det bare å velge de måltidene du vil ha, og få de levert rett hjem til deg.

Glutenfri matkasse – Glutenfritt kosthold gjort enkelt

Til tross for at utvalget glutenfri mat begynner å bli bra hos ulike matvarekjeder, kan det være en utfordring å sette sammen et glutenfritt kosthold. En glutenfri matkasse sparer deg for stresset med å finne de riktige råvarene, og hjelper til når ideene for det gode måltidet mangler. Vår glutenfrie matkasse er satt sammen av smakfulle måltider, med god balanse når det kommer til næringsstoffer.


Glutenfri matkasse inneholder kun råvarer av ypperste kvalitet, som er produsert av lokale produsenter. Måltidene er også klimavennlig ved at råvarene er kortreiste. Samtidig er ingrediensene i måltidene nøye målt opp, slik at du unngår unødvendig matsvinn. Her får du ernæringsriktige måltider med utsøkt smak! Velg mellom en rekke ulike måltider, eller gjør det enda enklere ved å velge fra våre ferdige ukesmenyer.

Glutenfri mat levert hjem til deg

Glutenfri matkasse kommer med mange muligheter for type måltider, antall måltider per uke og du velger selv om måltidene skal være til en eller flere personer. Oppskriftene er satt sammen og testet av profesjonelle kokker. Vår glutenfrie matkasse leveres uten fraktkostnader hjem til deg, og det eneste du trenger å gjøre er å lage selve måltidet.

Slik bestiller du en glutenfri matkasse

 1. Finn måltidene du vil ha, eller velg en av våre ferdige menyer.
 2. Legg inn antallet personer glutenfri matkasse skal være til.
 3. Tast inn postnummeret ditt og velg tidsrom for levering av matkassen.
 4. Skriv inn kontaktopplysningene dine og velg deretter betalingsmetode.
 5. Glutenfri matkasse leveres så hjem til deg.

bild

bild

Glutenfri matkasse inneholder alltid:

 • lokalt produserte råvarer av ypperlig kvalitet
 • balanserte og smakfulle oppskrifter helt uten gluten
 • oppskrifter som er testet og satt sammen av profesjonelle kokker
 • enkle oppskrifter med steg-for-steg forklaringer