Enkelt, smakfullt og variert

Med en matkasse fra Adams får du alt du trenger til å lage gode og varierte middager levert på døren, slik at du kan bruke handletiden til noe annet.

Kassene fylles med norske råvarer fra små produsenter og middagsoppskrifter som er lette å lage enten du vil det skal gå kjapt, eller kose deg med matlagningen.

Trenger du Adams hver eller annenhver uke? Til to, fire eller seks personer? Du styrer det helt selv fra levering til levering.

Noen gode grunner

Full frihet
Full frihet

Det er fleksibelt å ha matkasse. Du kan enkelt bytte kasse, velge din egen meny, eller endre leveringsdag. Selvfølgelig kan du si opp abonnementet ditt når du selv ønsker det – uten bindingstid.

Rett hjem til deg
Rett hjem til deg

Du velger om du vil ha din matkasse levert på søndag eller mandag mellom kl. 16 og 22. Dagen før levering mottar du en SMS med nærmere estimert tidspunkt for levering.

Ikke hjemme?
Ikke hjemme?

Da sender vi deg en SMS om at kassen er levert og står trygt utenfor døren din.

Frihet til å velge og frihet til å slippe og velge
Frihet til å velge og frihet til å slippe og velge

Velg en matkasse som en av kokkene våre har satt sammen, og la oss planlegge middagsuken din. Du kan også enkelt sette sammen din egen meny med de rettene som passer best for deg. Valget er ditt!

Full kontroll
Full kontroll

Det er lett å holde oversikt over bestillingene og leveringsdatoene dine. Sett på pause, legg til en middag, eller se hva som kommer i den neste matkassen din. Du styrer alt enkelt i appen vår. Full kontroll, uansett hvor du befinner deg.

Et godt miljøvalg
Et godt miljøvalg

Vi bestiller bare inn de råvarene som kundene våre har bestilt, og porsjonerer ingrediensene perfekt i din matkasse. Det gjør at det blir minimalt med matsvinn, både i leverandørleddet og hjemme på kjøkkenet ditt.

Ofte stilte spørsmål

I matkassen
Levering
Abonnement - Uten forpliktelser