Adams matkasse

Adams Matkasse i Trondheim

Få ferske lokale råvarer og spennende oppskrifter levert på døra med matkasse i Stavanger! Lag en rask, enkel og smakfull middag, eller bruk tiden du sparer til å kose deg med matlagingen!

Flere fordeler med matkasse i Trondheim

I Trondheim kan du få matvarer direkte levert på døren, en utmerket løsning hvis du ønsker å bruke tiden på noe annet enn handletur og planlegging av middager.

Utforsk våre inspirerende oppskrifter med sesongens grønnsaker, norsk kjøtt, fugl eller fisk, og finn roen på kjøkkenet.

Vi bestiller bare inn de råvarene som kundene våre har bestilt, og porsjonerer ingrediensene perfekt i din matkasse. Dette gjør at det blir minimalt med matsvinn, både i leverandørleddet og hjemme på kjøkkenet ditt.

Bestill mat rett hjem i Trondheim

Når du skal bestille hjemlevering av mat, har du mange valg. Det fine med matkasser er at de kan justeres etter dine behov, enten du skal lage middag til familien, samboeren, eller om du er opptatt av å spise vegetarisk, økologisk og glutenfritt.

Vi leverer mat på døra i Trondheim på søndager og mandager mellom kl. 16.00 og 22.00. I utvalgte områder tilbyr vi også formiddagslevering mellom kl. 10.00 og 14.00.

Beste leverandør av matkasser i Trondheim

Hva som er den beste matkassen, vil komme an på hver enkelt. Vi tør likevel påstå at den beste matkassen er den som gir deg friheten til å velge. Enten det er å velge hva du vil ha til middag, når du ønsker levering, eller om det rett og slett er å slippe å velge.

Adams Matkasse er blant de største leverandørene av matkasser i Norge. Hvis du bor i Trondheim og bestiller en matkasse fra oss, velger du selv om du ønsker middager til hele uken, eller kun til noen av dagene.

For hobbykokken og matelskeren byr Inspirasjonskassen på nye og spennende smakskombinasjoner. Med Sunn og lett-kassen kan du spise sunt og smakfullt, og i Ekspresskassen finner du enkle oppskrifter for en rask og god middag. Vi har selvfølgelig også matkasser som passer veganere og deg med glutenallergi eller laktoseintoleranse.

Du kan også bytte mellom matkasser hvis du ønsker variasjon, eller hvis du bare vil teste nye smaker. Alle matkassene inneholder råvarer av topp kvalitet.

Hva får du i Adams Matkasse?

Få sesongens råvarer fra våre nøye utvalgte leverandører!

  • Et fleksibelt smaksunivers fra nært og fjernt
  • Enkle og inspirerende steg for steg-oppskrifter
  • En sunn, smakfull og variert smaksopplevelse

Slik kan du bestille matlevering i Trondheim

1. Velg dine middager

1. Velg dine middager

Velg en av våre ferdige matkasser, eller sett sammen en skreddersydd kasse med middager du velger selv og hvor ofte du vil motta matvarer på døra.
2. Levering på døra i Trondheim

2. Levering på døra i Trondheim

Matkassen med oppskrifter og ingredienser leveres på døren i Trondheim.
3. Nyt god og sunn mat

3. Nyt god og sunn mat

Oppskriftene er laget av våre profesjonelle kokker. Alle produkter er valgt med fokus på kvalitet og bærekraft.