Wraps med chilistekt halloumi, avokado og salat, servert med urtedressing
Vegetar

Wraps med chilistekt halloumi

avokado og salat servert med urtedressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Tomat
1 stk
Tobladssalat
50 g
Avokado
1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Urtemiks
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Halloumi
200 g
(Melk, Laktose)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
839 kcal
Fett:
53 g
Karbohydrater:
55 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mos avokadoen sammen med litt av yoghurten i en skål, og smak til med salt og pepper.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Skyll tomaten og salaten, og kutt tomaten i skiver. Skjær et snitt rundt avokadoen, vri halvdelene fra hverandre og fjern steinen. Løft avokadokjøttet ut med en skje, og kutt det i skiver. Legg salaten, tomat- og avokadoskivene på et fat, og krydre skivene med litt salt og pepper. Ha yoghurten i en skål, og smak til med urtemiksen og litt salt.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumiskivene i omtrent 2 minutter på hver side, til de er gylne. Ha i ingefærblandingen når skivene snus, og øs det godt over halloumien.
Kutt halloumien i skiver, og fyll wrapsene etter eget ønske. 
Vel bekomme!