Vegetar
Wraps med chilistekt halloumi
avokado og salat servert med urtedressingNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Tomat
1 stk
Tobladssalat
50 g
Avokado
1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Halloumi
200 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 839 kcal
- Fett:
- 53 g
- Karbohydrater:
- 55 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mos avokadoen sammen med litt av yoghurten i en skål, og smak til med salt og pepper.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll tomaten og salaten, og kutt tomaten i skiver. Skjær et snitt rundt avokadoen, vri halvdelene fra hverandre og fjern steinen. Løft avokadokjøttet ut med en skje, og kutt det i skiver. Legg salaten, tomat- og avokadoskivene på et fat, og krydre skivene med litt salt og pepper. Ha yoghurten i en skål, og smak til med urtemiksen og litt salt.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumiskivene i omtrent 2 minutter på hver side, til de er gylne. Ha i ingefærblandingen når skivene snus, og øs det godt over halloumien.
Kutt halloumien i skiver, og fyll wrapsene etter eget ønske.
Vel bekomme!