Kyllingsalat med fullkornspasta, eple, curry- og mangodressing og sprøstekt bacon
Laktosefri

Kyllingsalat med fullkornspasta

eple, curry- og mangodressing og sprøstekt bacon
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Fullkornspenne
100–200 g
(Hvete)
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Bacon
75–150 g
Tobladssalat
50 g
Agurk
½–1 stk
Rødt eple
½–1 stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
766 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
59 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skjær kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, til de er gylne og sprø. Legg baconet over på en tallerken, og stek kyllingen i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Skyll salaten, agurken og eplet. Kutt agurken i to på langs og deretter i skiver. Kutt eplet i terninger. Fordel pastaen, salaten, agurken og eplet på et serveringsfat, og fordel den stekte kyllingen og baconet over. 
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!