Laktosefri
Kyllingsalat med fullkornspasta
eple, curry- og mangodressing og sprøstekt baconNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
Fullkornspenne
100–200 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Bacon
75–150 g
Tobladssalat
50 g
Agurk
½–1 stk
Rødt eple
½–1 stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 766 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, til de er gylne og sprø. Legg baconet over på en tallerken, og stek kyllingen i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Skyll salaten, agurken og eplet. Kutt agurken i to på langs og deretter i skiver. Kutt eplet i terninger. Fordel pastaen, salaten, agurken og eplet på et serveringsfat, og fordel den stekte kyllingen og baconet over.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!