Laktosefri
Rask pasta bolognese
med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana PadanoNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- vann
Pasta
200 g
Bolognesesaus
600 g
Oregano
1 pakke
Vann
½ dl
Ruccola
60 g
Tomat
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 683 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Hell bolognesesausen og ½ dl vann over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
 Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Bland ruccolaen, tomatterningene og pinjekjernene i en salatbolle.
 Riv over Grana Padano-osten, og topp med grovkvernet pepper. 
Vel bekomme!
