Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
Laktosefri

Rask pasta bolognese

med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
3.81 (80)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Bolognesesaus
600 g
(Selleri)
Basilikum og oregano
1 pose
Vann
½ dl
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
736 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Hell bolognesesausen og ½ dl vann over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Bland ruccolaen, tomatterningene og pinjekjernene i en salatbolle.
Riv over Grana Padano-osten, og topp med grovkvernet pepper.
Vel bekomme!