På menyen
Hvor leverer Adams
Slik fungerer det
Våre matkasser
Bærekraft
Kontakt oss
Bestill nå
Logg inn
Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Pastaretter
Pastaretter
35-45
Vegetar
Pasta i kremet gresskarsaus med nøttestekte kantareller og persille
20-30
Ravioli med ricotta servert med sjampinjong i kremet spinatsaus, toppet med bacon og syrlig rødkål
20-30
Laktosefri
Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
15-20
Pastasalat med ovnsbakt brokkoli og cherrytomater, balsamicoglasert bacon og aioli
15-20
Linguine i kremet saus med grillbacon og frisk eple- og estragonsalat
20-30
Vegetar
Linguine al verdure med sitron- og persillestekt halloumi
25-35
Vegetar
Gratinert pasta mezze maniche i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
20-30
Laktosefri
Currykremet fullkornspasta med kyllingkjøttdeig og wokkede grønnsaker toppet med koriander
15-20
Kremet pastagryte med tomat- og kjøttsaus, ruccola og mozzarella
15-20
Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp
15-20
Pasta casarecce i kremet paprikasaus med kyllingfilet og spinat
15-20
Bakt fetaost-pasta med basilikumstekt kylling og tomater
20-30
Laktosefri
Linguine og sprøstekt pepperoni med spansk tomatsaus, ruccola og pinjekjerner
15-20
Steinsopptortelloni i kremet saus med sprøstekt bacon og spinat
15-20
Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost
20-30
Vegetar
Gnocchi alla Sorrentina
15-20
Kyllingsalat med fullkornspenne, kremet pestodressing og Grana Padano
20-30
Fullkornslinguine med sprøstekt parmaskinke, sjampinjong og hjemmelaget spinatsaus
35-45
Hjemmelaget fiskegrateng med lyr og persillelokk, servert med frisk råkostsalat
20-30
Laktosefri
Ragu på svinekjaker med spinat med stekt paprika og sopp, fullkornspasta og Grana Padano
15-20
Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
20-30
Lun pastasalat med kryddersmør, servert med urtestekt kylling, apargesbønner og lime
15-20
Laktosefri
Pasta i grønn basilikumolje med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika
15-20
Vegetar
Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella, cherrytomater, ruccola og krutonger
15-20
Vegetar
Linguine med sitron og persille, og pannestekt blomkål toppet med mozzarellakrem og sprø kjerner
20-30
Girasoli med smørdampet asparges og sommerkål, servert med kremet ostesaus og sprøstekt bacon
25-35
Smørstekt scampi og asparges i sitron- og fløtesaus med risoni og persillecrust
35-45
Sprøstekt gnocchi med gresskarkrem, grønnkål og pepperoni, servert med Grana Padano
30-40
Rosastekt minuttbiff og estragonkremet pasta med aromasopp, bakte beter og valnøtter
20-30
Paprikakremet pasta med tynnskåret mørbrad servert med ruccola og Grana Padano
2