Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Pastaretter
Pastaretter
20-30
Ravioli med ricotta servert med sjampinjong i kremet spinatsaus
toppet med bacon og syrlig rødkål
15-20
Pastasalat og ovnsbakt brokkoli
cherrytomater, balsamicoglasert bacon og aioli
15-20
Linguine i kremet saus med grillbacon
og frisk eple- og estragonsalat
20-30
Laktosefri
Pasta med ragu på svinekjaker
med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
15-20
Rask lasagne
med frisk eplesalat
25-35
Vegetar
Gratinert pasta mezze maniche
i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
35-45
Vegetar
Pasta i kremet gresskarsaus
med nøttestekte kantareller og persille
15-20
Pasta casarecce og kremet kjøttsaus
med smak av steinsopp
20-30
Laktosefri
Currykremet fullkornspasta
med kyllingkjøttdeig og wokkede grønnsaker toppet med koriander
20-30
Vegetar
Linguine al verdure
med sitron- og persillestekt halloumi
15-20
Kremet pastagryte med tomat- og kjøttsaus
ruccola og mozzarella
20-30
Laktosefri
Linguine og sprøstekt pepperoni
med spansk tomatsaus, ruccola og pinjekjerner
15-20
Pasta casarecce i kremet paprikasaus
med kyllingfilet og spinat
15-20
Bakt fetaost-pasta med basilikumstekt kylling
og tomater
20-30
Girasoli i kremet grønn spinatsaus
servert med syltet gresskar og sprøstekt bacon
15-20
Steinsopptortelloni i kremet saus
med sprøstekt bacon og spinat
20-30
Vegetar
Gnocchi alla Sorrentina
15-20
Rask pasta bolognese
med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost
15-20
Kyllingsalat med fullkornspenne
kremet pestodressing og Grana Padano
20-30
Laktosefri
Ragu på svinekjaker
med spinat med stekt paprika og sopp, fullkornspasta og Grana Padano
35-45
Hjemmelaget fiskegrateng
med lyr og persillelokk, servert med frisk råkostsalat
20-30
Fullkornslinguine med sprøstekt parmaskinke
servert med sjampinjong og hjemmelaget spinatsaus
15-20
Pasta linguine med svinestrimler
squash i kremet fløtesaus
20-30
Lun pastasalat med urtestekt kylling
kryddersmør, apargesbønner og lime
15-20
Vegetar
Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella
cherrytomater, ruccola og krutonger
15-20
Vegetar
Linguine med sitron og persille
pannestekt blomkål toppet med mozzarellakrem og sprø kjerner
15-20
Laktosefri
Pasta i grønn basilikumolje
med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika
20-30
Girasoli med smørdampet asparges og sommerkål
servert med kremet ostesaus og sprøstekt bacon
25-35
Smørstekt scampi og asparges
i sitron- og fløtesaus med risoni og persillecrust
25-35
Laktosefri
Kyllingfilet og fullkornspasta i persillesaus
servert med chilibakte cherrytomater og ruccola
2