Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
Sjalottløk
1 stk
Squash
½ stk
Aromasopp
100 g
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Pastavann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 798 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk med grønnsakene for ekstra smak.
- Pasta linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
- Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus, forberedelse: Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og del den i to.
- Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus: Varm opp en stor gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i løken, soppen og squashen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper. Bruk gjerne to stekepanner, en til kjøtt og saus, og en til grønnsakene.
- Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus, fortsettelse: Bland inn tomatpuréen. Tilsett fløten og omtrent ½ dl av pastavannet, og la det hele småkoke på lav varme i 2–3 minutter. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes fløtesausen blir for tykk.
- Bon appétit!