20-30
Tomatsuppe med tortelloni og egg, servert med sprøstekt bacon og varme brød
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tomatsuppe med tortelloni
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
2 stk
Tomatpuré
2 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Tortelloni med skinke og ost (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
250 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Vann
4 dl
Varme brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Kokte egg
Egg (Egg)
2 stk
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Topping
Gressløk
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1016 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 110 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre suppen til de voksne med litt chili for en spicy vri.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Tomatsuppe med tortelloni: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og hvitløken i 2–3 minutter, til løken er blank. Ha i tomatpuréen, og la det surre 1 minutt til. Ha i tomatsausbasen, hønsebuljongen og 4 dl vann. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Tilsett crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
- Varme brød: Tilbered brødene som anvist på pakken.
- Kokte egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og del dem i to.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 4–5 minutter, til det er sprøtt.
- Topping: Skyll, tørk og finhakk gressløken. Topp suppen med eggene, baconet og den finhakkede gressløken, og server brødene til suppen.