Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
På menyen
Hvor leverer Adams
Slik fungerer det
Våre matkasser
Bærekraft
Kontakt oss
Bestill nå
Logg inn
Oppskrifter
Pastaretter
Pastaretter
25-35
Krydderstekt svinekam med kremet sitronpasta, servert med ovnsbakte cherrytomater og brokkoli
15-20
Fullkornspenne med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
20-30
Laktosefri
Scampi arrabiata med spinat, fullkornspenne og hvitløksbakt brokkoli
20-30
Stekt laksedeig med gnocchi i kremet spinatsaus, frisk fennikelsalat med eple og sprø topping
15-20
Vegetar
Rask linse-bolognese og pasta, servert med tomatsalat og revet Grande Premium
20-30
Vegetar
Steinsoppkremet risoni servert med honningglasserte jordskokker og beter, toppet med fetaost
15-20
Vegetar
Pannestekt gnocchi med aromasopp og asparges, servert med ruccola- og mozzarellasalat
20-30
Girasoli med pesto, sjampinjong i kremet spinatsaus, servert med sprøstekt bacon og salvie
25-35
Fullkornspastasalat med urtemarinert svinekjøtt og svarte bønner
25-35
Vegetar
Gratinert linsebolognese-form, servert med appelsin- og betesalat med ristede hasselnøtter
15-20
Vegetar
Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost
20-30
Laktosefri
Kjøttdeig i tomatsaus med fullkornspasta servert med bakt brokkoli og grønnkålschips
30-40
Vegetar
Canneloni med cottage cheese og spinat i tomatsaus, servert med ruccolasalat
20-30
Pasta casarecce i kremet trøffelsaus med kylling, toppet med sellerifries og olivenpangrattato
20-30
Pasta bolognese med basilikumkrem og trøffel pangrattato
25-35
Vegetar
Chevrekremet pasta linguine med bakt jordskokk og kantarell servert med sprø sitrontopping
25-35
Laktosefri
Sellerikremet fullkornspasta med filetstykke av svin, servert med lun rosenkålsalat med eple
30-40
Laktosefri
Oksebiff med variasjon på gulrot, bacon- og rosenkålstektstekt gnocchi servert med trøffelsaus
25-35
Vegetar
Kremet pasta og estragonstekte gulrøtter, servert med norsk chevre, krutonger og valnøtter
30-40
Svinefilet med steinsoppkremet pasta, servert med jordskokk- og rosenkålsalat og ostechips
20-30
Girasoli i grønn spinatsaus, servert med syltet gresskar og sprøstekt bacon
20-30
Kyllingbryst og pasta, servert med ovnsbakt brokkoli og røkt paprikasjy
25-35
Laktosefri
Sellerikremet pasta med filetstykke av svin, servert med lun kålsalat med eple og dill
20-30
Kremet kylling og pasta linguine servert med lynstekt paprika og squash
20-30
Pasta linguine med ostekremet kyllingkjøttdeig og erter, servert med cherrytomatsalat
25-35
Steinsopptortelloni med kremet purreløk, servert med sprøstekt bacon-topping
30-40
Pastasalat med cherrytomater, squash og balsamico, servert med sprøstekt salsiccia og mozarellakrem
4