Kremet kjøttdeig og spinat med mezze maniche og cherrytomatsalat

Kremet kjøttdeig og spinat

med mezze maniche og cherrytomatsalat
Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Kjøttdeig
300 g
Oksebuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
1½ dl
Tobladssalat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Grana Padano
½–1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
982 kcal
Fett:
49 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend pastaen inn med sausen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell og finhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, tilsett løken og stek videre til løken er blank og kjøttet er gjennomstekt. Rør inn oksebuljongen, oreganoen, spinaten, fløten og 1½ dl av pastavannet. Kok opp og la sausen småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll salaten og tomatene, og ha det i en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper.
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern over retten ved servering. 
Vel bekomme!