Kremet kjøttdeig og spinat
med mezze maniche og cherrytomatsalatNy oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- pepper
- salt
Mezze maniche
200 g
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Kjøttdeig
300 g
Oksebuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
Pastavann
1½ dl
Tobladssalat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Grana Padano
½–1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 982 kcal
- Fett:
- 49 g
- Karbohydrater:
- 85 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend pastaen inn med sausen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, tilsett løken og stek videre til løken er blank og kjøttet er gjennomstekt. Rør inn oksebuljongen, oreganoen, spinaten, fløten og 1½ dl av pastavannet. Kok opp og la sausen småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll salaten og tomatene, og ha det i en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern over retten ved servering.
Vel bekomme!