Linguine og squash-spaghetti i mild ostesaus, servert med sprø kjøttdeig og spinat

Linguine og squash-spaghetti

i mild ostesaus, servert med sprø kjøttdeig og spinat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
Linguine
400 g
(Hvete)
Grønn squash
2 stk
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Spinat
100 g
Pastavann
1 dl
Kjøttdeig
550 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
834 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skjær av en liten del av squashen slik at den står støtt på skjærebrettet når den skal kuttes i lange skiver. Legg noen skiver oppå hverandre og kutt deretter i strimler, så går det enda litt raskere.

 Tilbered pastaen som anvist på pakkene. Ta vare på 1 dl av pastavannet før pastaen siles. Skyll og kutt squashene i tynne skiver på langs. Kutt skivene så i tynne strimler slik at de likner på spaghetti (se tips).
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den videre i 4–5 minutter, til den er gjennomstekt og sprø. Vend på kjøttdeigen underveis, og krydre med salt og pepper. 
Kok opp fløten i en kjele, og la den koke i et par minutter. Skru ned til lav varme, og vend inn osten og crème fraîchen. La osten smelte, og vend så inn spinaten og squashspaghettien. Gi sausen en rask oppvarming, spe med pastavannet til ønsket konsistens, og smak til med salt og pepper.  
Fordel linguinen i dype skåler, og topp med squashspaghettien og ostesausen, og til slutt kjøttdeigen. 
Vel bekomme!