20-30
Sommerlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Krydderstekt kylling
Kyllinglårfilet
350 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Sommerlig pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Asparges
100 g
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
Spinat
50 g
Sitron
1 stk
Servering
Tomat
1 stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 791 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill det sammen med aspargesen over indirekte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.
- Sommerlig pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll aspargesene, og kutt vekk den trevlete enden. Del aspargesene i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve sitronen.
- Krydderstekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre med persilladen, salt og pepper.
- Servering: Kutt resten av sitronen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Fordel pastaen på tallerkener, og topp med kyllingen og tomatterningene. Dryss over den revne osten, og server sitronbåtene til retten.