Risretter

20-30
Glutenfri
Vegetar
Kantarell- og erterisotto, servert med smørstekt spisskål og Grande Premium-ost

20-30
Glutenfri
Vegetar
Sopp- og erterisotto, servert med stekt rosettkål og Grande Premium

20-30
Glutenfri
Chorizo-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron

40-50
Laktosefri
Vegetar
Hjemmelagde Gyoza med bønner og sopp, mangosalat og ponzusaus

20-30
Laktosefri
Vegetar
Bulgogi av vegetardeig servert i hjertesalat med spicy råkost, vårløk og jasminris

15-20
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris

25-35
Glutenfri
Vegetar
Vegetarisk chili sin carne med fullkornsris, guacamole og koriander

15-20
Laktosefri
Glutenfri
Wok med svinekjøtt og sprø grønnsaker i sursøt saus, servert med jasminris

15-20
Laktosefri
Vegetar
Rask rød curry med linser og spinat, basmatiris og multibrød

25-35
Glutenfri
Alt-i-ett kyllingkorma med ris, koriander og yoghurt

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Laks i kremet rød currysaus servert med jasminris og frisk agurksalat

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
Indisk dhal med sesamstekt brokkoli og ristede cashewnøtter, servert med mangochutney

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Eggestekt ris med reker, chili og vårløk, servert med hakkede peanøtter

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Svinefilet med sauterte grønnsaker, fullkornsris og sjysaus

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Pannestekt lyrfilet med ris, reddiker og nektarin, servert med hjemmelaget garam-masala saus

20-30
Laktosefri
Glutenfri
Kyllinglårfilet med asiatisk agurksalat, fullkornsris og chilimajones