Glutenfri
Chorizo-paella
med spinat, fiskekaker, paprika og sitronNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Fisk·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 - vann
 
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Chorizo
50 g
Tomatpuré
1 pakke
Risottoris
150 g
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Sitron
½ stk
Vann
4 dl
Rød paprika
1 stk
Fiskekaker
360 g
Sitron
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 728 kcal
 - Fett:
 - 25 g
 - Karbohydrater:
 - 90 g
 - Protein:
 - 35 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en enklere fremgangsmåte kan du også steke fiskekakene, paprikaen og sitronen i ovnen på 220 grader i 12–15 minutter.
 Skrell og kutt løken i terninger. Skyll og tørk spinaten. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, chorizoen og tomatpureén i omtrent 2 minutter, og tilsett risen, buljongen og 4 dl vann. Rør det hele godt sammen og kok det under lokk i omtrent 15 minutter, eller til risen er ferdig.  
 Skyll og rens paprikaen, og del den i brede strimler. Pensle paprikaen og fiskekakene med litt olje. Varm opp en grillpanne (se tips) eller stekepanne til høy varme, og grill fiskekakene og paprikaen i omtrent 3 minutter på hver side,  til de er gjennomvarme og har fått litt farge. Kutt sitronen i båter.  
 Ha litt mer vann i risen hvis det trengs. Smak til med salt, pepper og saften fra omtrent halve sitronen. Vend inn spinaten omtrent 2 minutter før servering. 
 Server paellaen med fiskekakene og sitronbåtene.
Vel bekomme!
