Laktosefri
Mørkokte svinekjaker
i ingefærsaus, chiliwokket kål, sesamfrø og fullkornsrisNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
 - Hvete·
 - Soya
 
Basisvarer:
- Olje
 - salt
 
Fullkornsris
135 g
Mørkokte svinekjaker
300 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Rødløk
½ stk
Rødt eple
½ stk
Spisskål
½ stk
Strimlet grønnkål
50 g
Chiliflak
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 561 kcal
 - Fett:
 - 14 g
 - Karbohydrater:
 - 63 g
 - Protein:
 - 46 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del svinekjakene i mindre stykker før de varmebehandles.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Ha svinekjakene, kraften fra pakken og soya- og ingefærsausen i en kjele. Kok opp og la det småkoke på middels varme i omtrent 10 minutter, eller til sausen tykner noe.    
 Skrell rødløken og skyll eplet, og kutt dem i tynne båter. Fjern det ytterste laget på spisskålen og kutt den i 1 cm tykke strimler. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok spisskålen, grønnkålen, eplet og løken med chiliflakene og sesamfrøene i 1–2 minutter, avhengig av hvor krønsjy dere ønsker kålen. Krydre med litt salt.   
Vel bekomme!
