Tid for grill

Tid for grill

I ukene som kommer, og gjennom hele sommeren, kan vi friste med spennende middager som egner seg godt på grillen.

Okseculotte et litt ukjent i Norge, men dette nydelige kjøttstykket fortjener oppmerksomhet. Tilberedt sous-vide blir det veldig mørt, og perfekt etter bare noen minutter på grillen. I sommer finner du okseculotte på menyen hos oss.

Grillmiddag

I uke 20–30 finner du flere smakfulle grillretter på menyen. Legg en saftig okseculotte over glødende kull, og server den med grillet ananassalsa. Kos deg med en spicy honning- og chipotlemarinert laksefilet, eller nyt en helstekt indrefilet med grillede grønnsaker.

Grilltips

Våre beste grilltips

Grillsesongen er i full gang og det bugner av råvarer som smaker fantastisk på grillen. Men uansett hvor gode råvarer du har, har måten du bruker grillen på stor betydning for sluttresultatet.

Asparges

Asparges på grillen

Nå er den vakre grønne stengelen som vokser loddrett opp av jorda i sesong. Den smaker mildt og søtt. Når aspargesen er i sesong så fortjener den å bli gjort til hovedpersonen eller råvaren på ethvert lunsj- eller middagsbord. Den er enkel å tilberede, så lenge man kan knepene.

Asparges på grillen
Grillinspirasjon

Inspirasjon på grillen

La deg inspirere av våre mange tips og oppskrifter på bloggen. Her finner du alt fra grillsmør til marinader, og spennende tilbehør som grillet nykål med ostedressing.