Sunn og lett

Å spise sunt og smakfullt med Sunn og lett-kassen er imponerende enkelt. Kassen inneholder mye grønnsaker og mer fiber. Nyt næringsrike retter, fulle av smak.

 • Masse god smak
 • Mye grønnsaker og rik på fiber
 • Maks 750 kcal per porsjon

Se middager for andre uker i menyen her.

Bilde av matkasse

En sunn matkasse fra Adams

En sunn livsstil krever sunne matvaner. Det er akkurat det du får med vår matkasse som vi kaller “Sunn og lett”. Her er ferdige planlagte retter, enkle oppskrifter og et godt utvalg råvarer av flere slag. Velger du vår matkasse Sunn og Lett, får du måltider med ulike smaker på en ny og ernæringsriktig måte, som passer utmerket i en travel hverdag.

Sunn og Lett matkasse – Smakfullt og næringsrikt

I denne matkassen har vi i Adams Matkasse gjort planleggingen for deg som vil leve sunt. Matkassen Sunn og Lett inneholder ingredienser som er balanserte, både når det kommer til fordelingen av energiinnhold og næringsinnhold. Test ut måltider med ulike rotgrønnsaker, belgfrukter og andre ingredienser satt sammen for en smakfull og spennende ukesmeny.

Kylling, laks, oksekjøtt eller hva med en spennende wok? Eller kanskje er du mer glad i fisk og fiskemat? Prøv fiskepinner med wokede grønnsaker eller seifilet med grønnkålspoteter. De ulike oppskriftene lar deg velge akkurat det du liker best. Plukk måltider som er pakket med gode smaker, god fordeling mellom protein, fett og karbohydrater, og ikke minst er enkle å lage. En sunn og lett matkasse gir deg muligheten til å oppleve kjente råvarer satt sammen på en ny måte!

Sunn og Lett mat hver dag

Vår sunne matkasse Sunn og Lett passer for alle som vil leve sunt. Oppskriftene er utarbeidet av profesjonelle kokker, og råvarene er satt sammen med tanke på smak, næringsinnhold og ikke minst - matglede. Råvarene er produsert lokalt og har en ypperlig kvalitet. Med en sunn matkasse er det lett å lage måltidene, og de passer uansett hvilken dag det er. Sett sammen måltidene i matkassen selv, eller velg en ferdig meny.

Slik bestiller du vår matkasse Sunn og Lett

 1. Plukk måltidene du vil ha, eller velg en ferdig meny.
 2. Velg antallet personer matkassen skal beregnes til.
 3. Legg inn antallet uker du vil ha en sunn matkasse.
 4. Skriv inn postnummeret ditt og velg når du vil ha matpakken levert.
 5. Før inn kontaktopplysningene dine og velg deretter betalingsmetode.

Vår matkasse kommer alltid med:

 • råvarer som er produsert lokalt
 • smakfulle og enkle steg-for-steg oppskrifter
 • ingredienser som passer ernæringsmessig inn i sunne måltider
 • tilpassede porsjoner for å unngå matsvinn
Bild