Nammenam

Nammenam med Fredrik Kvaløy

Fredrik Kvaløy, kjent fra YouTube-kanalen Loff, har tatt med seg norske kjendiser ut i naturen for å lage mat. Det blir humor, småpinlige situasjoner og fantastiske smaksopplevelser, og som Fredrik selv sier: «Vi tar maten 100% på alvor, men vi gir full beng i gjestene.» Vi deler Fredriks lidenskap for gode råvarer og nydelig mat, og sammen har vi komponert fem fantastiske retter med smak av høst. Vi gleder oss til helstekt svinefilet med tyttebærglasert eple, sellerirotpuré og peppersaus, eller hva med soppsuppe toppet med smørstekte kantareller og sprø grønnkål? Når høsten gir, tar vi imot.

Du finner alle rettene på menyen under kategorien «Nammenam» i uke 36-41.

Fem kjappe med Fredrik

Fem kjappe med Fredrik Kvaløy

Denne høsten har vi i Adams Matkasse samarbeidet med Fredrik Kvaløy fra Youtube-serien “Nammenam” og utviklet fem retter med smak av høst. I Nammenam tar Fredrik med seg norske kjendiser ut i naturen for å lage mat, og vi ble nysgjerrige på hva som inspirerer ham på kjøkkenet - derfor stilte vi ham fem kjappe spørsmål om matlaging. Svarene vi fikk var inspirerende, innholdsrike og informative!

Fredriks tunfiskrøre

Siciliansk tunfiskrøre á la Fredrik Kvaløy

Fredrik er lidenskapelig opptatt av mat, og vi i Adams Matkasse er stolte av å dele hans smakfulle oppskrift på tunfiskrøre. Vi vil ha den på en skive ristet surdeigsbrød, eller kanskje i en pastasalat? Vi synes alt Fredrik lager er av høy kvalitet, og gleder oss til å servere dette på neste søndagsfrokost!