Nammenam

Nammenam med Fredrik Kvaløy

Fredrik Kvaløy, kjent fra YouTube-kanalen Loff, har tatt med seg norske kjendiser ut i naturen for å lage mat. Det blir humor, småpinlige situasjoner og fantastiske smaksopplevelser, og som Fredrik selv sier: «Vi tar maten 100% på alvor, men vi gir full beng i gjestene.» Vi deler Fredriks lidenskap for gode råvarer og nydelig mat, og har latt oss inspirere av den nydelige årstiden vi går inn i. Nå står det høstmat på menyen - hva med mørkokte svinekjaker, servert med gresskar på tre måter? Ellers kan vi friste med en varmende høstgryte med storfeknoke, belugalinser og gulrøtter, eller en pizza med villhjort, sprø grønnkål og lagret ost! Høstsesongen er en av våre favorittsesonger, og når naturen gjør det så enkelt å imponere, er det bare å takke og ta imot.

Fem kjappe med Fredrik

Fem kjappe med Fredrik Kvaløy

Denne høsten har vi i Adams Matkasse samarbeidet med Fredrik Kvaløy fra Youtube-serien “Nammenam” og utviklet fem retter med smak av høst. I Nammenam tar Fredrik med seg norske kjendiser ut i naturen for å lage mat, og vi ble nysgjerrige på hva som inspirerer ham på kjøkkenet - derfor stilte vi ham fem kjappe spørsmål om matlaging. Svarene vi fikk var inspirerende, innholdsrike og informative!

Fredriks potetrøsti

Potetrøsti med kantarell á la Fredrik Kvaløy

Fredrik er lidenskapelig opptatt av mat, og vi i Adams Matkasse er stolte av å dele hans fantastiske oppskrift på potetrøsti med kantarell. Vi gleder oss til å servere den på neste søndagsbrunsj, som en deilig siderett til både kjøtt og fisk - eller alene, som en nydelig vegetarrett. Dette er smak av høst på sitt absolutt beste!

Fredriks tunfiskrøre

Siciliansk tunfiskrøre á la Fredrik Kvaløy

Fredrik er lidenskapelig opptatt av mat, og vi i Adams Matkasse er stolte av å dele hans smakfulle oppskrift på tunfiskrøre. Vi vil ha den på en skive ristet surdeigsbrød, eller kanskje i en pastasalat? Vi synes alt Fredrik lager er av høy kvalitet, og gleder oss til å servere dette på neste søndagsfrokost!