I ukene fremover finner du flere fantastiske burgere som passer like bra enten du serverer de til mandagsmiddag eller sparer de til helgen. Prøv deg på en smashburger – klassisk med en twist. Eller en lakseburger med spicy mangosalsa. Lengter du etter Italia, er kanskje salsicciaburgeren med tomatkompott noe for deg. Eller hva med en asiatisk hoisinglasertkyllingburger med lettsyltede grønnsaker og chilimajones?
Du finner alle burgerne på menyen under kategorien “Gourmetburger” i uke 12-17.
Poteten. Vår trofaste følgesvenn året igjennom. Men setter vi egentlig nok pris på den, denne mangefasetterte knollen? Eller er den litt kjedelig? Langt derifra! For poteten kan virkelig brukes til alt, og med rundt 100 sorter bare i Norge, så er det klart at det finnes nesten uendelige muligheter til å la poteten skinne slik den fortjener. Ikke minst er jo poteten burgerens beste venn. I ukene fremover gir vi poteten sin fortjente hyllest og deleroppskrifter og tips på fantastiske ting du kan gjøre med denne perlen av en knoll. Pommes Anna, for eksempel. Smashedpotatoes, som har tatt Instagram med storm. Perlepoteter i all sin enkelhet. Toppet med løjrom og creme fraiche. Eller tør du å utfordre deg selv med 15 hourpotatoes? Følg med oss utover våren og ta del i vår lille hyllest til poteten.