Gourmet burger hos Adams Matkasse

Gourmetburger på menyen!

I ukene fremover finner du flere fantastiske burgere som passer like bra enten du serverer de til mandagsmiddag eller sparer dem til helgen. Prøv deg på en smashburger – klassisk med en twist. Lengter du etter Italia, er kanskje salsicciaburgeren med tomatkompott noe for deg. Eller hva med en asiatisk hoisinglasertkyllingburger med lettsyltede grønnsaker og chilimajones?

Du finner alle burgerne på menyen under kategorien «Gourmetburger» i uke 13-18.

Fem tilbehør til burgeren

Vil du variere den klassiske cheeseburgeren? Les denne artikkelen om Adams fem favoritt-tilbehør - vi lover, burgeren blir ikke det samme etter dette!

Tilbehør

Grønne smaksbomber

Tomatsalat uten basilikum. Bearnes uten estragon. Eggerøre uten gressløk. Klart det går, men det blir jo ikke det samme? Urter er smak i sin reneste form, og noen kombinasjoner er kjære klassikere som vi vender tilbake til, gang etter gang. Ta dillen, for eksempel. En høyt elsket urt i det norske kjøkkenet. Vi er vant med dill til fisk og skalldyr – hva med å lage en dillmajones til lakseburgeren? Det finnes en verden av mulighet til å prøve seg frem og la urtene skinne. Enkelt, og veldig imponerende.

Bilde av råvarer