På menyen
Her ser du rettene du kan velge mellom hvis du har en av våre nye matkasser. Nye oppskrifter hver uke!

Lime- og chilibakt laksefilet med potetpuré, teriyakismør og ovnsbakte ingefærgulrøtter med spinat

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær

Kyllingballotiner med estragon, sitron- og hvitløksbakte potetskiver, grønne bønner og cherrytomater

Karibisk kylling med mango- og agurksalat, servert med lime- og kokosris

Pannestekt lyr med ovnsbakte poteter, timianstekte gulrøtter og kremet appelsinsaus

Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter

Hjemmelaget blomkålsuppe med grønnkålchips og ristede kjerner, servert med pannekaker og bacon

Okonomiyaki – japanske pannekaker med stekt sopp, mangosalat, edamamebønner og crispy grønnkål

Mørkokte svinekjaker i brun saus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål

Grillet gyroskjøtt i varme pitabrød, servert med syltet rødløk og tzatziki

Halloumiburger med tomatsalsa, avocadodressing og gulrotfries

Sprøpanert sei med reddik- og dillsalat og blomkål, servert med kremet hvitløkssaus

Glutenfri
Laktosefri
Vegetar
Rød curry med norsk tofu, wokket pak choy og sprø kikerter

Nudelsalat med sprøpanert lakseburger, friske grønnsaker og sesam- og chilidressing

Persisk biryani - krydret ris med ovnsbakt blomkål, fetaost og ristede mandelskiver

Gresk auberginegrateng med grønne linser, servert med tomatsalat og urtedressing

Falafler med varm perlecouscoussalat, servert med rødbetehummus og hvitløksdressing

Chipotlestekt kylling med søtpotetfries, servert med rødbetequinoa med frisk appelsin og dillyoghurt

Gratinert pasta mezze maniche i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat

Salsicciaburgere med tomatkompott og ruccola, servert med potetbåter og aioli

Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing

Lyrfilet med fløtestuet spisskål, karamellisert løk og kokte poteter

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og bønnespirer, toppet med hakkede peanøtter og koriander

Pasta carbonara med bacon, ruccola- og tomatsalat og pinjekjerner

Thaiwok med salsicciadeig, savoykålblanding, rød currypaste og jasminris

Pannestekt torskefilet med potetkrem, frisk dill, fiskesaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og erter

Kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris

Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø

Fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat med eple, servert med eggesmør

Smashburgere med stekt løk, tomat og strimlet salat, servert med aioli og ovnsbakte poteter

Salsicciaboller med tomatrisoni og brokkoli, servert med lett urtedressing

Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano

Kjøttkaker i brun saus med stuede poteter og smørdampede grønnsaker, servert med rørte tyttebær

Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris

Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime

Krydderstekt svinekam med kremet sitronpasta, servert med ovnsbakte cherrytomater og brokkoli

Helstekt filetstykke av svin med sennepsmarinerte byggkorn, bakte rotgrønnsaker og lett urtedressing

Homestyleburger med karamellisert løk og dijonsennep, tomatsalat i cæsardressing og urtefries

Hoisinglasert kyllingburger med lettsyltede grønnsaker, chilimajones og koriander, servert med spicy poteter

Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat

Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime

Fish & chips med frisk råkostsalat, ertepuré, sitron og remulade

Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita

Kyllingbryst med bakte cherrytomater, pasta mezze maniche, kremet basilikumpesto og ruccolasalat

Lakseburger med spicy mangosalsa og sesamstekte poteter

Kokosgryte med kylling og rød curry, søtpotet, kikerter, eple og basmatiris

Laksepoke med jasminris, agurk, syltet rødløk og ponzudressing, toppet med chilimajones

Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot og småpoteter

Meksikanske maistortillaer med crispy halloumi, chipotlestekt sopp, tomat- og løksalsa og maiskrem

Kokoskremet brokkoli- og ertesuppe med torsk, kjerneblanding og nystekt brød

Soyamarinert laks med jasminris og mangosalat, toppet med kjerneblanding

Scampi og pepperonipasta i tomatsaus med chiliolje og ruccola

Rice bowl med kvernet storfe, yakinikusaus, hurtigsyltet fennikel og chilimajones

Tempurapanert sei med kokte poteter, smørstekt blomkål og kremet karridressing

Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing

Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola

Scampi arrabiata med spinat, fullkornspenne og hvitløksbakt brokkoli

Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød

Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni