Matkasse fra Adams

5 grunner til å ha matkasse

Lurer du på hva som er fordelene med matkasse? Her gir vi deg 5 gode grunner til at en matkasse kan være en god løsning i hverdagen.

1. Du får inspirasjon til nye middager

Er du blant de som føler at du spiser det samme hver eneste uke? Faktisk så spiser vi i Norge i gjennomsnitt bare 10 ulike middager gjennom et helt år. Med matkasse får du muligheten til å prøve oppskrifter og middager du kanskje ikke selv hadde kommet på i farta. Vårt kokketeam jobber hver eneste dag for å utvikle nye, spennende oppskrifter som du enkelt kan lage hjemme. I tillegg får du alle ingredienser, samt steg for steg- oppskrifter med i kassen. På denne måten får du inspirasjon til å spise mer variert, og prøve nye middager som hele familien vil elske.

Inspirasjon til nye middager.
Få inspirasjon til nye middager, og prøv nye, spennende smaker hver uke.

Hver uke har vi 60 ulike middager på menyen, i kategorier som Sunn og lett, Ekspress, Barnevennlig og Glutenfri eller Laktosefri.

Se hele menyen her

2. Du får sesongens beste råvarer

I Adams Matkasse har vi tett og godt samarbeid med lokale produsenter og leverandører, og kan derfor velge ut de beste råvarene som sesongen har å by på. Dette gir deg muligheten til å smake på nye, spennende råvarer som du kanskje ikke ville tenkt på selv. Du kan også være sikker på at vi kun velger råvarer av god kvalitet og så langt det lar seg gjøre innenfor sesong, velger vi alltid å handle lokale, norske råvarer.

Sesongens råvarer
Sesongens ferske råvarer – fra lokale produsenter.

3. Du sparer tid

Synes du at det tar mye tid å planlegge ukens middager, skrive handlelister og dra på butikken? Med en matkasse slipper du alt dette. Våre kokker gjør all planleggingen for deg, og vi leverer matkassen rett hjem til deg, slik at du kan bruke tiden på andre ting. Hvis du ønsker, kan du logge inn på din profil og velge de middagene du selv ønsker fra menyen – men du kan også gjøre det så enkelt at du lar oss velge. Altså behøver du ikke å løfte en finger for å få ukens middager levert rett på døra.

Les mer om hvordan en matkasse fra Adams fungerer.

4. Du unngår å kaste mat

Mange av oss handler alt for mye mat som vi ikke spiser opp. På verdensbasis kastes faktisk så mye som 30% av all maten som produseres! Dette er ikke bærekraftig, verken for miljøet eller for lommeboken. Men det er lett att det skjer. De fleste matvarene i butikken kommer i store poser, eller pakninger – og hvis du kjøper en pose gulrøtter til en middag der du kun skal bruke 3, er det fort gjort at resten av posen blir liggende og råtne i bunnen av grønnsaksskuffen. I matkassen derimot, er alle våre oppskrifter porsjonsberegnet, så du får kun den maten du skal spise. Både mer økonomisk, og mer miljøvennlig.

Mindre matsvinn med matkasse
Matkasse – bedre for både miljøet og lommeboken.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

5. Du støtter lokalt landbruk

I Adams Matkasse samarbeider vi tett med lokale bønder og produsenter, som bidrar til å støtte opp om det norske landbruket. Vi velger ofte mindre, småskalaprodusenter som du ikke finner hos andre matkasseleverandører, eller i din lokale dagligvarebutikk, som for eksempel villhjort fra Stensaas Slakteri på Røros eller kantarell plukket i skogene på Østlandet. Vi er stolte av å fronte de mindre, lokale produsentene som virkelig setter preg på det norske landbruket.

Bilde – fra Stensaas?

Ønsker du en enkel og økonomisk måte å sikre deg sesongens lokale og ferske råvarer, samtidig som du sparer tid og unngår å kaste mat – da er kanskje en matkasse fra Adams en løsning for deg.


Bestill matkasse