Samlebilde sunne og lette retter

En sunn og lett start på året

Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang med, og beholde de gode vanene gjennom det nye året. Du finner alltid et stort utvalg av sunne og lette retter på menyen hos oss. Nå får du med gratis treningsprogram fra EVO når du bestiller sunt og lett.

Bilde av retter med høyryggfilet

Hva er «Sunn og lett»

Våre sunne og lette retter er perfekt for deg som ønsker å spise nettopp sunt og lett. De inneholder alltid magre proteiner, grove kornsorter og lite mettet fett. I tillegg får du minst 125-150 gram grønnsaker, og maksimalt 750 kalorier per porsjon. Og selvfølgelig går vi aldri på akkord med smaken. Prøv for eksempel pannestekt kyllingbryst, med appelsinbakt kålrot og spinat. Eller hva med hjemmelagde kebaber med bakt gresskarkrem og bulgur? Kanskje stekt laksefilet med purrepoteter, eple og rødkål frister mest. Vi i Adams synes det skal være imponerende enkelt å spise både sunt og godt!

Få gratis treningsprogram

I hele januar og februar får du med gratis digitalt treningsprogram fra treningskjeden EVO når du bestiller noen av våre sunne og lette retter.

Programmet blir sendt til deg på e-post etter at du har bestilt.

5 enkle tips for en sunn livsstil

Det kan høres enkelt ut å spise sunt, men i hverdagens jag er det lett å ty til raske løsninger. Malin Hatlebakk har en mastergrad i samfunnsernæring og er ernæringsrådgiver hos oss i Adams. Her deler hun fem enkle tips til deg som vil ha et sunnere og lettere kosthold. Les artikkelen vår og la deg inspirere!

Bilde artikkel

Fargerike rotgrønnsaker

Nede i den mørke, fuktige jorda vokser de. Burgunderrøde beter. Knalloransje gulrøtter, gul kålrot og rødstripete polka­beter. En slags underjordisk regnbue. Vakre, værharde grønnsaker med milde, søte smaker. Andre er mer krydrede, som selleriroten for eksempel. Og så må vi ikke glemme den lille, knudrete jordskokken, med en nøtteaktig aroma. Perfekt i en fløyelsmyk risotto. Tiden er her for å lage imponerende middager med sesongens velsmakende fargespekter.

Bilde av råvarer