Økologisk kalkun fra Homlagarden

Vi har satt sammen en fantastisk kalkunkasse, der du får alt du trenger til en smakfull nyttårsmiddag til 8 personer.

test
test
Test

Økologisk kalkun fra Homlagarden er noe av det mest smakfulle du kan servere til nyttår. Denne saktevoksende, flotte fuglen vokser opp i bakkene rundt Homlagarden, med Hardangerfjorden som nærmeste nabo. Her beiter de i natureng med blomster og frodig gress. De spiser epler og plommer, snapper til seg insekter fra skogbrynet, bader i jord og lever glade dager i det fri.

Kalkunen fra Homlagarden er av typen Black Turkey, importert som avlsdyr fra England, og avles opp etter økologiske prinsipper. Den ligner en skogsfugl i utseende, vokser sakte og får en sterk og sunn kropp. Dette er kalkun med svært fin kjøttfylde av aller beste kvalitet – og kommer virkelig til sin rett på ethvert festbord.

Nå har vi satt sammen en kalkunkasse til nyttår, der du som kunde i Adams Matkasse får alt du trenger til en fantastisk nyttårsmiddag. I tillegg til kalkun fra Homlagarden, får du med ingredienser til stuffing, hjemmelaget saus du lager på kraft, mandelpoteter waldorfsalat og ovnsbakt rosenkål.

For å bestille kalkunkassen må du være registrert som kunde hos Adams Matkasse. Registrer deg som kunde eller logg inn for å lese mer og bestille din kalkunmiddag. NB. Begrenset antall!

Få oppskriften på helstekt kalkun til nyttårsmiddagen her

Vil du også lage helstekt kalkun med stuffing, mandelpoteter og hjemmelaget saus til nyttårsaften?