Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
På menyen
Hvor leverer Adams
Slik fungerer det
Våre matkasser
Bærekraft
Kontakt oss
Bestill nå
Logg inn
Oppskrifter
Retter med potet
Retter med potet
20-30
Pizza Rosso med salsicciadeig, potetskiver og rosmarin, servert med yoghurtdressing
15-20
Glutenfri
Pannestekt lyrfilet med smørsaus, kokte grønnsaker og småpoteter
25-35
Ørretburger med cheddar og urter, servert med stekte dillpoteter, eple og rødkålslaw
30-40
Glutenfri
Røkt svinebiff med bakt sjalottløk, timian- og eplepoteter, blomkålpuré og sjysaus
25-35
Glutenfri
Svineknoke med kålrotkrem og sprø grønnkål, servert med sennepssjy
25-35
Laktosefri
Glutenfri
Posjert torsk med ovnsbakte rødbeter og potetkompott med dill, servert med eggesmør
20-30
Potetkaker med kantareller og sprø grønnkål, servert med stekt bacon og rørte tyttebær
35-45
Glutenfri
Pannestekt kveitefilet med potetpuré, balsamicobakte rødbeter og løk, servert med eplesmørsaus
20-30
Dillkjøtt av mørkokt svinebog servert med grønne erter, kokte gulrøtter og poteter
30-40
Fiskekaker og sprøstekte potetchunks, servert med sitronsaus og lun gulrotsalat med hasselnøtter
35-45
Vegetar
Råraka- Svensk potetkake med stekt brokkoli og sopp, toppet med syltet rødløk, steinsoppesto og gressløk
20-30
Laksekarbonader med ovnsbakte båtpoteter, kremet kålrot med spinat, og syrlig eple
35-45
Pannestekt kyllingbryst, servert med potetkaker, trøffel- og sellerikrem, rosettkål og sitronsmørsaus
25-35
Smørstekt torskefilet med bacon, eple og rotgrønnsaker, servert med potetkrem og rødvinssaus
35-45
Asian dirty fries og steambuns fylt med hoisinglasert svineconfit, marinert agurk og peanøtter
35-45
Svensk fiskegrateng med lyr og grønne erter i sitronsaus, servert med dillglaserte gulrøtter
25-35
Bowl med tacokrydrede poteter og svinekjøttdeig, servert med avokadokrem og frisk tomatsalsa
25-35
Laktosefri
Kyllingsandwich med stekt løk, tomat og ruccola, servert med trøffelaioli og potetfries
35-45
Glutenfri
Vegetar
Nordisk rosettkålsalat med quinoa og dill, servert med søtpotethummus og sprø ostechips
30-40
Kyllingfilet i eplesmørsaus servert med røstipotet og stekt rosenkål med fennikel
30-40
Kveite med honningbakte gulrøtter og løk, servert med rødvinssaus og smørglaserte småpoteter
35-45
Sprøpanert laks og potetkrem servert med purrepesto, syltet rødløk og gulbete
25-35
Ørretburger med cheddar og chili, servert med trøffelfries, sprø grønnkål og eple- og sellerislaw
30-40
Urtebakt torsk og potetsalat med eple, servert med appelsinbakte gulrøtter og kremet saus
25-35
Loaded fries med bacon, speilegg, trøffeldressing og syltet chili
30-40
Smørstekt minuttbiff og bakt løk, servert med aromasopp, aspargesbønner og chili-bearnès
35-45
Laktosefri
Glutenfri
Sitruskrydret indrefilet av svin med hasselbackpoteter og smørglasert kål, servert med trøffelsaus
35-45
Kveite i asiatisk smørsaus med søtpoteturè, kokoskremet svart ris og spicy pak choy
20-30
Svinebiff i peppersaus med potetmos og honningglaserte grønnsaker
20-30
Vegetar
Vårlig lun salat med poteter, aspargesbønner og halloumi, servert med sennepsvinaigrette
14