Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing

4.19 (694)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • egg
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
125 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Egg
1 stk
(Egg)
Panering
½ pakke
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Olje
1 ss
(Egg)
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 883 kcal
  • Fett: 52 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen, og bland inn 1 ss soyasaus og ønsket mengde av ingefæren.
 Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Vend fisken først i eggeblandingen, og så i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss olje og litt smør. Stek fisken 2–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen.
 Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!