Laktosefri
Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
3.97 (686)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Bolognesesaus
600 g
Basilikum og oregano
1 pose
Vann
½ dl
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 736 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 100 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell bolognesesausen og ½ dl vann over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Bland ruccolaen, tomatterningene og pinjekjernene i en salatbolle.
Riv over Grana Padano-osten, og topp med grovkvernet pepper.
God middag!