20-30
Sommerlig pasta med stekt kylling i kryddersmør, frisk asparges og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Krydderstekt kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Sommerlig pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Asparges
100 g
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
Spinat
50 g
Lime
½ stk
Tilbehør
Lime
½ stk
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 789 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill dem og aspargesen over direkte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.
- Krydderstekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak.
- Sommerlig pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bort den nederste trevlete delen på aspargesen. Kutt aspargesen i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
- Krydderstekt kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3–4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre kyllingen med kryddermiksen, salt og pepper.
- Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene, og server limebåtene til. Håper det smaker!