Laktosefri
Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk
3.91 (111)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Gul løk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
Tortillalefser
2–4 stk
Villrisblanding
125 g
Tobladssalat
50 g
Curry- og mangodressing
½ pakke
Syltet rødløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 823 kcal
- Fett: 18 g
- Karbohydrater: 108 g
- Protein: 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snu litt på kyllingen og grønnsakene halvveis i steketiden, så de blir jevnt stekt.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i grove biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Fordel kyllingen, løken og paprikaen utover en smurt ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 20 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i ovnen når det gjenstår 5 minutter av kyllingen og grønnsakenes steketid.
Skyll salaten. Fyll tortillalefsene med risen, salaten, kyllingen og de ovnsbakte grønnsakene. Topp med curry- og mangodressingen og den syltede rødløken.
God middag!