Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- aluminiumsfolie
- salt
- pepper
Bbq pulled pork og tortillalefser
Hvetetortillaer (Hvete, Gluten)
4 stk
Mørkokt svinenakke
350 g
Bbq saus
1 pakke
Eplecoleslaw
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
200 g
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 862 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i en tørr stekepanne over middels høy varme, eller i mikrobølgeovn i 45 sekunder.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Bbq pulled pork: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og sett kjøttet tilbake i ovnen uten folie, sammen med tortillalefsene i 5 minutter til.
- Eplecoleslaw: Skyll og del eplet i terninger. Ha den strimlede kålsalaten i en skål sammen med epleterningene, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
- Fyll hvetetortillaene med bbq kjøttet og coleslawen. Vel bekomme!