15-20
Glutenfri
Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- smør
Kokte poteter
Småpoteter
300 g
Smørstekt kål og reddiker
Reddik- og kålblanding
250 g
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Sennep- og dilldressing
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 612 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.
- Kokte poteter: Kok potetene i lettsaltet vann i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Smørstekt kål og reddiker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek reddik- og kålblandingen i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
- Sennep- og dilldressing: Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
- Vel bekomme!