15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
Potetmos
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g
Svinekjaker i brun saus
Mørkokte svinekjaker
350 g
Brun saus (Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Smørstekt brokkoli og rødkål
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Finsnittet rødkål
100 g
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 636 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 45 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt grov sennep, for ekstra fyldig smak.
- Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
- Svinekjaker i brun saus: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett sausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
- Smørstekt brokkoli og rødkål: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolibukettene i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
- Potetmos, fortsettelse: Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og smør.
- Nyt måltidet!