Wok med marinerte storfestrimler, sort ris, kinakål og søt sesam- og chilisaus
20-30
Laktosefri

Wok med marinerte storfestrimler, sort ris, kinakål og søt sesam- og chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje

Sort ris

svart ris
Svart ris
125 g

Grønnsaker

delt kinakål
Delt kinakål
200 g
rød paprika
Rød paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk

Wok

marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
sesam- og chilisaus
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
søt chilisaus
Søt chilisaus
½–1 pakke

Servering

sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 702 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server risen og sausene ved siden av woken hvis du foretrekker det.

  1. Sort ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Grønnsaker: Skyll og kutt kinakålen i strimler. Skyll og kutt paprikaen i stimler. Skrell og kutt løken i tynne skiver. 
  3. Wok: Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokstek kjøttet i omtrent 1 minutt. Ha kjøttet over på en tallerken.  
  4. Wok, fortsettelse: Skru ned til middels høy varme, og tilsett litt olje. Wok grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter. Sil vannet av den ferdigkokte risen. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og bland inn risen, sesam- og chilisausen og den søte chilisausen, og stek i et lite minutt.  
  5. Servering: Strø sesamfrøene over retten ved servering.