Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- bygg,
- fisk,
- hvete,
- rug,
- melk,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Ovnsbakte søtpotetstaver og fiskeburgere
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær (Fisk, Melk, Laktose)
250 g
Hamburgerbrød
Hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Coleslaw
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Ranchdressing (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Tilbehør
Tomat
1 stk
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 871 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for en friskere salat.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ovnsbakte søtpotetstaver og fiskeburgere: Skyll eller skrell søtpotetene. Kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vent inn litt olje salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
- Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
- Coleslaw: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Vend sammen gulroten, kålsalaten og ranchdressingen i en serveringsskål (se tips).
- Servering: Skyll og kutt tomaten i skiver. Fyll hamburgerbrødene med tomatskivene, coleslawen og fiskeburgerne. Server aiolien som dipp til søtpotetstavene.