20-30
Sprø vårruller med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- peanøtter,
- melk,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
Jasminris
125 g
Vårruller
Vårruller med kylling (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Dressing
Lime
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Kålsalat
Delt kinakål
100–200 g
Reddiker
½–1 pakke
Gulrot
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Tilbehør
Søt chilisaus
1 pakke
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 814 kcal
- Fett 24 g
- Karbohydrater 123 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Vårruller: Fordel vårrullene utover et stekebrett med bakepapir. Stek vårrullene i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er sprø og gjennomvarme. Skjær vårrullene i to på skrå før servering.
- Dressing: Skyll og finriv skallet på limen (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland wok- og dipsausen og saften og skallet fra limen i en skål.
- Kålsalat: Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en salatbolle, og vend inn dressingen.
- Tilbehør: Server den søte chilisausen til retten, og topp med peanøttene.