20-30
Laktosefri
Svinefilet med røkt chipotle, fullkornscouscous og stekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- hvete
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Fullkornscouscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Stekte grønnsaker
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Svinefilet med røkt chipotle
Filetstykke av svin
300 g
Chipotlemiks
½–1 pakke
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 592 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 55 g
- Protein 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også skjære kjøttet i strimler eller tynne skiver, og steke det med grønnsakene.
- Fullkornscouscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken.
- Stekte grønnsaker: Skyll, rens og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger. Skrell og kutt rødløken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter, og ha dem over i en bolle. Hold grønnsakene varme fram til servering.
- Svinefilet med røkt chipotle: Krydre kjøttet med chipotlemiksen. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Brun kjøttet raskt på alle sider, og skru ned varmen til middels varme. La kjøttet hvile under lokk i stekepannen i omtrent 4 minutter, eller til det er gjennomstekt. Del kjøttet i to på langs før servering.
- Fullkornscouscous, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte couscousen, og krydre med salt og pepper. Vend inn buljongen og de stekte grønnsakene.
- Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.