30-40
Laktosefri
Glutenfri
Kyllinglår i blåbær- og balsamicosjy, servert med ovnsbakt selleri og grønnkål
Ingredienser
4 personer
Allergener
selleri
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Kyllinglår med blåbær- og balsamicosjy | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | timian | 1 bunt | |
![]() | sitron | 1 stk | |
![]() | kyllinglår | 1040 g | |
![]() | blåbærsyltetøy | 1 glass | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke |
Ovnsbakt selleri og grønnkål | |||
---|---|---|---|
![]() | sellerirot (selleri) | 600 g | |
![]() | rødløk | 2 stk | |
![]() | grønnkål | 50 g | |
![]() | poteter | 700 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 748 kCal
- Fett
- 39 g
- Karbohydrater
- 55 g
- Protein
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også piske inn 1 ss smør i sjyen for en rundere smak.