20-30
Vegetar
Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- hasselnøtter,
- melk,
- soya
Basisvarer
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Rødkål og hvite bønner
Rødkål
300 g
Hvite bønner
1 pakke
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Tilbehør
Fiken
1 stk
Hasselnøtter (Hasselnøtter)
1 pakke
Selbu Blå (Melk, Laktose)
½ stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Ruccola
50 g
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1221 kcal
- Fett 66 g
- Karbohydrater 113 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fyll pannekakene med rødkål, bønner og ost. Rull pannekakene sammen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Riv over parmesan om du har, og gratiner pannekakene i ovnen ved 220 grader varmluft i 10 minutter.
- Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
- Pannekaker: Pakk pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.
- Rødkål og hvite bønner: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll bønnene i kaldt vann. Del sitronen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen og bønnene i omtrent 3 minutter. Tilsett honningen og saften fra sitronen, og krydre med litt salt og pepper. Stek det hele videre i 2 minutter.
- Tilbehør: Kutt fikenen i tynne båter. Grovhakk hasselnøttene. Smuldre opp Selbu Blå-osten i mindre stykker. Bland fikenen, balsamicovinaigretten og ruccolaen i en serveringsskål. Ha urtedressingen over i en liten serveringsskål.
- Servering: Fyll pannekakene med rødkålen, bønnene og blåmuggosten. Server ruccolaen, fikenen, hasselnøttene og urtedressingen til retten.
- Nyt måltidet!