Kylling i sataysaus med mango- og agurksalat og jasminris
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i sataysaus med mango- og agurksalat og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Peanøtter

Basisvarer

  • salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Kylling i sataysaus

sous vide-kyllingfilet
Sous vide-kyllingfilet
300 g
sataysaus uten nøtter
Sataysaus uten nøtter
1 pakke

Mango- og agurksalat

agurk
Agurk
½–1 stk
mango
Mango
½–1 stk
lime
Lime
½ stk

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 655 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ikke server hele nøtter til barn under 3 år, de kan lett sette nøttene i halsen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Kylling i sataysaus: Legg kyllingen i en ildfast form, og hell over over sataysausen. Stek kyllingen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gjennomvarm. Snu på kyllingen halvveis inn i steketiden. Skjær kyllingen i skiver før servering.
  4. Mango- og agurksalat: Skyll og kutt ønsket mengde av agurken i terninger. Skjær skallet av mangoen, fjern steinen, og kutt fruktkjøttet i terninger. Ha agurken og ønsket mengde av mangoen i en serveringsskål. Smak til med saften fra den halve limen og salt.  
  5. Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og de hakkede peanøttene til retten.
  6. Vel bekomme!