Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Stekte grønnsaker
Hvite bønner
1 pakke
Reddiker
1 pakke
Norsk eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Bagetter
Grove bagetter (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 858 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 104 g
- Protein 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.
- Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft.
- Jordskokksuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
- Stekte grønnsaker: Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll reddikene og eplet i kaldt vann, og kutt reddikene i båter og eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek bønnene, reddikene og grønnkålen i 4–5 minutter, eller til reddikene er møre og bønnene har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering.
- Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- Servering: Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene, og server med bagettene.