30-45
Laktosefri
Glutenfri
Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- fisk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Fiskepinner
Panering
75 g
Egg (Egg)
1–2 stk
Seifilet (Fisk)
325 g
Jasminris
Jasminris
125 g
Wokkede grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Hodekål
300 g
Tilbehør
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 673 kcal
- Fett 15 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland dine yndlingskryddere inn med paneringen for en ekstra spennende smak. Du kan for eksempel lage en spicy variant med chili og kajennepepper til de voksne, og en mildere variant med basilikum og timian til barna – slå deg løs i krydderhyllen!
- Fiskepinner: Ha paneringen i en skål, og visp sammen eggene i en annen. Skjær fisken i fiskepinnebiter. Vend fiskebitene først i eggene, og så i paneringen. Legg fiskepinnene på en tallerken.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Wokkede grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt hodekålen i strimler.
- Fiskepinner, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskepinnene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
- Wokkede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en annen stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene fra punkt 3 i 3–5 minutter.
- Tilbehør: Server chilisausen til retten.