15-20
Laktosefri
Vegetar
Hvetetortillaer med vegetarnuggets, reddiksalat med frisk lime og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- hvete
Basisvarer
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie
Reddiksalat
Hjertesalat
1 stk
Reddiker
½–1 pakke
Agurk
½–1 stk
Vårløk
½ pakke
Lime
½ stk
Vegetarnuggets
Plantebaserte nuggets
300 g
Hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk
Tilbehør
Lime
½ stk
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 960 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 110 g
- Protein 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne inn litt koriander i salaten for ekstra god smak.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Reddiksalat: Skyll hjertesalaten, og del salatbladene i grove biter. Skyll og del reddikene, agurken og vårløken i skiver. Bland grønnsakene og salaten i en skål, og smak til med litt saft fra halve limen, olivenolje, salt og pepper.
- Vegetarnuggets: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarnuggetsene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
- Hvetetortillaer: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
- Tilbehør: Del resten av limen i båter, og server limebåtene og curry- og mangodressingen til retten.