Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt bacon, kokte egg og brødkrutonger, toppet med Grana Padano
15-20
Laktosefri

Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt bacon, kokte egg og brødkrutonger, toppet med Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olje

Kokte egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
2 stk
tomat
Tomat
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
maiskorn
Maiskorn
1 pakke

Kylling, sprøstekt bacon og krutonger

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
baconterninger
Baconterninger
150 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g

Tilbehør

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 761 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 51 g
  • Protein 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I stedet for å lage krutonger av multibrødene, kan du varme dem i ovnen på 220 grader i 3–4 minutter.

  1. Kokte egg: Kok eggene i 8–9 minutter, og avkjøl dem i kaldt vann.
  2. Grønnsaker: Kutt enden av hjertesalatene. Skyll bladene i kaldt vann, tørk dem lett, og kutt dem i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maiskornene. Bland sammen alle grønnsakene i en stor serveringsskål.
  3. Kylling, sprøstekt bacon og krutonger: Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent. Legg baconet over på en tallerken, og stek brødterningene i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha brødet i en serveringsskål. Ha litt ny olje i pannen, og stek kyllingen i omtrent 3 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Bland halvparten av cæsardressingen med grønnsakene fra punkt 2. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server krutongene og resten av cæsardressingen til retten.