Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana padano
20-30

Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Italiensk surdeigspizza bianca

pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
cherrytomater
Cherrytomater
250 g
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
2 pakker
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
parmaskinke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Olivenolje
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 901 kcal
  • Fett 48 g
  • Karbohydrater 89 g
  • Protein 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilbered gjerne pizzaene på grillen, og dryss over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.

  1. Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft.  
  2. Italiensk surdeigspizza bianca: Fordel pizzabunnene på bakepapir. Skyll og tørk tomatene, og kutt dem i to. Fordel hvitløksdressingen og tomatene utover bunnene, og krydre med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
  3. Italiensk surdeigspizza bianca, fortsettelse: Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, til tomatene og hvitløksdressingen har litt farge og pizzabunnene er sprø.     
  4. Topping: Skyll og tørk ruccolaen. Topp de ferdigstekte pizzaene med parmaskinken og ruccolaen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en osthøvel eller et rivjern. Ringle 2 ss god olivenolje over pizzaene.   
  5. Buon appetito!