Sommerlig pasta med stekt kylling i kryddersmør, frisk asparges og lime
20-30

Sommerlig pasta med stekt kylling i kryddersmør, frisk asparges og lime

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Krydderstekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Sommerlig pasta

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
asparges
Asparges
100 g
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
spinat
Spinat
50 g
lime
Lime
½ stk

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
tomat
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 789 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill dem og aspargesen over direkte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.

  1. Krydderstekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak.   
  2. Sommerlig pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bort den nederste trevlete delen på aspargesen. Kutt aspargesen i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.    
  3. Krydderstekt kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3–4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre kyllingen med kryddermiksen, salt og pepper. 
  4. Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene, og server limebåtene til. Håper det smaker!