15-20
Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Lettsyltet rødløk
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Tempurapanert sei og hvetetortillaer
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Servering
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 873 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 105 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grønnsaksrester? Kutt dem opp og ha dem i tortillaene.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Lettsyltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, tilsett 1 ts sukker og klem over saften fra limen. Rør godt om, og la løken stå på benken frem til servering. Rør om av og til.
- Tempurapanert sei og hvetetortillaer: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 12–15 minutter. Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste 5 minuttene av fiskens steketid.
- Grønnsaker: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene og paprikaen i kaldt vann. Kutt salaten i strimler, og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
- Servering: Fyll tortillaene med fisken, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.