Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing
15-20

Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Lettsyltet rødløk

rødløk
Rødløk
1 stk
lime
Lime
1 stk
Sukker
1 ts

Tempurapanert sei og hvetetortillaer

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk

Servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 873 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 105 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaksrester? Kutt dem opp og ha dem i tortillaene.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Lettsyltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, tilsett 1 ts sukker og klem over saften fra limen. Rør godt om, og la løken stå på benken frem til servering. Rør om av og til.
  3. Tempurapanert sei og hvetetortillaer: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 12–15 minutter. Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste 5 minuttene av fiskens steketid.
  4. Grønnsaker: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene og paprikaen i kaldt vann. Kutt salaten i strimler, og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
  5. Servering: Fyll tortillaene med fisken, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.